De omgeving

In de directe omgeving van “Doors Logies” zijn zeer veel mogelijkheden om te ontspannen, om in te spannen of om te bewonderen. U zult versteld staan van de mooie natuur die de polder heeft. In het bos tegenover “Doors Logies” kunt u heerlijk wandelen en de kans is groot dat u daar een ree tegenkomt. Dat er zelfs in de singel bij “Doors Logies” er vaak ook een paar lopen! Hieronder staan een paar suggesties en indien nodig kan uw gastvrouw Door Miggelbrink er vast nog wel een paar noemen!

VVV Lelystad Website VVV Lelystad Tel: 088 008 0729

Vindt u het leuk om te Fietsen in Flevoland ? Op deze link staan de vele fietspaden door prachtige natuurgebieden rond Lelystad en in Flevoland.

Houdt u meer van het “ruigere” fietsen? De volgende link verwijst naar de 32 kilometer lange mountainbike route rond Lelystad. Deze route komt zelfs langs “Doors Logies”Ook wandelaars komen zeer aan hun trekken. Wat dacht u van het Natuurpark Lelystad en uiteraard de internationaal befaamde Oostvaardersplassen. De bossen rondom Lelystad zijn natuurlijker en gevarieerder dan dat de meesten mensen weten of verwachten. Alles groeit hier op de voormalige (vruchtbare) zeebodem veel sneller dan bijvoorbeeld op de zandgronden van de Veluwe.U bent vanaf “Doors Logies” slechts een paar kilometer verwijderd van het kustgebied van Lelystad. Daar zijn meerdere uitgaans mogelijkheden, zoals het gezellige Batavialand. Dit is een unieke beleving met meer dan 150 prachtige winkels. Ontdek alle internationale modemerken en shop met 30-70% korting en bezoek natuurlijk de naastgelegen BataviaWerf. Ook staat hier het NieuwLand Erfgoed Museum. Aan de lange kustlijn bevinden zich bovendien ook nog 5 jachthavens, waarvan o.a. de met klassieke schepen gevulde BataviaHaven.Lekker ontspannen kun in de heerlijke sauna De Zwaluwhoeve in Hierden (vlak bij Harderwijk) op iets meer dan 30 kilometer van ons. Via de volgende link kun je €7,50 korting vragen. KortingsregelingVoor nog veel meer actuele info zie bv. eens de website van de VVV Lelystad

Hof van Hestia een unieke en inspirende

ruimte voor een cursus, workshop of

vergadering is gelegen op de Bronsweg 23

Zie link http://www.hofvanhestia.nl

“Wind in de Wilgen” Vergaderlocatie en koffie- en

theeschenkerij gelegen in een rustige

landschappelijke heemtuin ligt er schuin tegenover.

Zie link http://www.windindewilgen.nl