Wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ ?

Mijn naam is Dorothe ( voor het gemak Door)  Miggelbrink  en ik  ben geboren en getogen in de achterhoek .   Rond mijn 17e levensjaar heb ik deze veilige en aangename omgeving verlaten om mijn vleugels uit te slaan en te zien wat het leven mij elders nog meer te bieden had.   Zo ben ik na enkele omzwervingen in Lelystad terecht gekomen.  In mijn jonge jaren heb ik ooit eens gedacht dat als ik later groot zou zijn ik wel een herberg zou willen hebben. Deze gedachte werd hier werkelijkheid .

Wij geloven in de intelligentie en eenvoud van de natuur en weten uit ervaring dat zij gezond en gelukkig maakt. Tegelijkertijd zien wij dat menselijke invloed de natuur steeds meer bepaalt. Door’s Logies hoopt u te laten ervaren dat de juiste combinatie van mens en natuur elkaar voedt.

Samen met mijn partner Piet van Leeuwen, die vooral de technische en andere omliggende werkzaamheden op zich neemt, heten wij u van harte welkom.

Doors Logies

Kom heerlijk overnachten en gastvrij genieten in onze Bed & Breakfast of plaats uw tent / caravan op onze mini camping. U bent u van harte welkom.