Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Mijn naam is Door Miggelbrink. Naast gastvrouw, ben ik tuinier, kok, schoonmaker, directie, conciërge, eigenaar, klusser, kelner, ………. Kortom, ik doe mijn uiterste best mijn gasten een plezierig verblijf bij ons te verzorgen. Gelukkig word ik voor alle technische en andere werkzaamheden heel goed ondersteund en bijgestaan door mijn Partner Piet.Ik heet u van harte welkom op onze mooie locatie in een rustige omgeving.

Doors Logies

De ligging van de B&B is midden in een uniek agrarisch gebied met uitsluitend biologische bedrijven.Mijn droom om ooit een stukje grond met voldoende ruimte te hebben werd hier werkelijkheid. De locatie, de dieren en de tuin zorgen ervoor dat ik me dagelijks bewust ben van de rust die deze omgeving met zich meebrengt. Deze beleving wil ik graag delen met anderen en zo ontstond het idee om het nieuw te bouwen Amerikaanse loghome naast onze eigen woning in te richten als Bed and Breakfast.Sinds 1998 ontvangen wij gasten in “Doorslogies”Mocht u besluiten om ons te bezoeken, dan zullen we er alles aan doen om uw verblijf in onze bed and breakfast Doorslogies zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij hopen u regelmatig te mogen begroeten!“Doors logies” in Lelystad betekent overnachten binnen een gebied waar veel agrarische activiteiten op biologische wijze worden uitgevoerd. Vanuit een riant uit grenenhout opgetrokken accommodatie kunt U genieten van rust en uitzicht. Dagelijks wordt het ontbijt opgediend en op verzoek is zelfs de bereiding van een warme maaltijd mogelijk met biologische producten.

Kom heerlijk overnachten en gastvrij genieten in onze Bed & Breakfast of plaats uw tent / caravan op onze mini camping.U bent u van harte welkom.

Je bent misschien wel een kunstenaar die zichzelf en zijn werk hier wil voorstellen of misschien heb je een bedrijf met een missie om te beschrijven.